Bébiszitter vagyok

Miért érdemes regisztrálnod a www.tutibebiszitter.hu oldalon?

Amennyiben megtisztelsz bennünket  jelentkezéseddel, a következő előnyöket tudjuk Számodra biztosítani:

 • Egy egyszerű és gyors regisztrációval bekerülsz adatbázisunkba, így adatlapod megjelenik a www.tutibebiszitter.hu oldalon, ahol a saját profilodat bármikor tudod szerkeszteni.
 • Az ügyintézés gyors és rugalmas.
 • Képeket, szülők ajánlását tölthetsz fel saját oldaladra magadról, ami segít felépíteni a szülőkben az első bizalmat.
 • Személyre szabottan segítünk Neked az igazán hatékony hirdetés megírásában, amennyiben erre igényt tartasz és kéred a segítségünket.
 • A szülők teljesen díjmentesen többféle szempont szerint szűrhetnek és kereshetnek adatbázisunkban, hogy Rád találjanak, amikor gyermekfelügyeletre van szükségük - akár alkalmilag, vagy huzamosabb időtartamra.
 • A kereső szülők közvetlenül Veled veszik fel a kapcsolatot – személyesen egyeztetsz velük mindenről, nincs korlátozva a megkeresések száma.
 • Kiemelt figyelmet fordítunk az interneten történő folyamatos jelenlétre, és ebben segít minket a 15 éves megszerzett gyakorlati tapasztalatunk, valamint abban, hogy hogyan kerüljünk az online találati listák élére, és hogyan is maradjuk ott.
 • Tudjuk, hogy egy hirdetés mitől működik igazán, és ezt meg is osztjuk Veled.

Bébiszitter partnereink mondták

Kecskeméti Zsuzsi véleménye

Nagy örömömre négy megkeresést is kaptam, rögtön a hirdetésfeladást követően. Ennek köszönhetően szinte azonnal megkezdtem a munkát. Szerintem remekül működik az oldalatok és köszönöm, hogy vagytok! :)

Kecskeméti Zsuzsi - bébiszitter
Víz Panna véleménye

Eleinte tartottam attól, hogy nem fogok megkeresést kapni, viszont legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal érkeztek a hívások. A hirdetés feladást követő egy héten belül már el tudtam kezdeni dolgozni, ahova a mai napig van lehetőségem járni. Örülök, hogy rátaláltam az oldalra. :)

Víz Panna - bébiszitter
Horváth Annamária véleménye

Nekem az elején nagyon nehezen indult be a babysitterkedés, de kb. 1 hónap után szinte naponta kerestek meg az emberek. Több családnál is voltam, mindenki kedves és tisztelettudó volt velem.

Horváth Annamária - bébiszitter

Regisztrációs díjak

Díjak:

Az adatbázisába történő jelentkezés regisztrációs díj megfizetésével vehető igénybe adott időszakra:

Örökös tagság

49.900 Ft
hosszútávon megéri!

12 hónapra

14.900 Ft
(megtakarítás: 12.700 Ft)

6 hónapra

9.900 Ft
(megtakarítás: 3.900 Ft)

3 hónapra

6.900 Ft

Figyelem! A díj akár már az első felügyelet esetén megtérül, így ha csak egyetlen egy megkeresésed lesz a honlapon keresztül, már akkor is bőven megéri!

Jelentkezéshez kattints a lenti gombra, majd néhány adat megadása után el is készítjük a személyes profil oldalad, melyet a továbbiakban bármikor tudsz szerkeszteni a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva. A regisztrációs díj beérkezését követően aktiváljuk a hirdetésedet.

Jelentkezz most!

Profil előrehelyezése / kiemelése

Regisztrált partnereink számára előrehelyezési, kiemelési lehetőséget is biztosítunk. Erre azért lehet szükség, mert ha felkerül egy új jelentkező a weboldalra, a találati listán legelső helyen jelenik meg az adatlapja, majd ahogy az újabb profilok létesülnek, úgy kerül egyre lejjebb a hirdetése. Nyilvánvalóan aki elöl szerepel, sokkal több megkeresést kaphat, mint akik a találati lista végén találhatók.

Nagyon megéri élni a kiemelés lehetőségével, hiszen már egy új megbízás esetén is többszörösen megtérül az ára.

A kiemeléssel adataid a találati lista legelejére kerülnek, mintha frissen jelentkeztél volna be. Így megelőzheted az összes többi hirdetőt. Hirdetésed ebben az esetben kiemelten (rózsaszín háttérrel) jelenik meg a listán.

A kiemelés díja egy hétre: 2.000 Ft.

A kiemelés díját az IQ-Help Kft. bankszámlaszámára tudod átutalni: OTP Bank, 11705998-21300154. Kérjük, hogy utaláskor tüntesd fel a neved a közlemény rovatban, valamint azt, hogy www.tutibebiszitter.hu.

Ajánlás

’Ajánlj minket’ akciónk keretében – ha regisztrált tag vagy – és hozol egy új jelentkezőt az oldalra, aki szintén regisztrál és befizeti a regisztrációs díjat, további ingyenes hónapokat biztosítunk Számodra.

 • Ha 3 hónapra regisztrál az ismerősöd, +1 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.
 • Ha 6 hónapra regisztrál az ismerősöd, +2 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.
 • Ha 12 hónapra regisztrál az ismerősöd, +3 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.
 • Ha örökös tagságot választ az ismerősöd, +12 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.

 • Fontos, hogy az ismerősöd – aki regisztrál – a regisztrációs adatlapon a „honnan hallottál rólunk” kérdésre írja be a Te nevedet, így fogjuk tudni, hogy Te ajánlottad neki a weboldalunkat.