Bébiszitter adatlap

Ludman Edit


Telefonszámom:

302371892


Címem:

Budapest


Óradíjam:

Megegyezés szerint


Max. létszám:

3 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat

Megbízható, fitt, ötvenes anyuka vagyok, óvodapedagógus diplomával. Bébiszitterkedésben több éves tapasztalatom van. Várom az üzeneteket.

Magamról


Megbízható, fitt, ötvenes anyuka vagyok, óvodapedagógus végzettséggel. Bébiszitterkedésben több éves tapasztalatom van. Már nem tervezem, hogy óvodában helyezkedjek el, hanem családoknak szeretnék segítséget nyújtani a gyermeknevelésben, és a mindennapjaik megkönnyítésében. Szeretek a gyerekekkel foglalkozni, mesélni, bábozni, rajzolni, festeni, énekelni, társasozni vagy a kisiskolás korosztállyal a házi feladatban is segíteni. Ha van rá igény, zongorázni is lehet tanulni velem. Az időbeosztásom elég rugalmas, hétvégén is rendelkezésre állok, ha szükséges. 

Kedves, mosolygós, vidám, nyugodt, empatikus alaptermészetem anyai, gondoskodó attitűddel párosul. 

A háztartásba is szívesen besegítek, nagybevásárláson kívül mindent vállalok. 

Autóval viszont nem közlekedem, ezért akiknél ez feltétel lenne, akkor sajnos nem én vagyok a megfelelő bébiszitter a számukra.

Betegápolást nem vállalok, tehát amikor betegség miatt nem tud menni a gyermek oviba, bölcsibe.  

Szívesen segítenék kizárólag egy családnak, akik heti kb. 20-25 órában fixen számíthatnának rám. Ha mód lenne a bejelentésemre is, annak nagyon örülnék, mert fontos lenne számomra. 

Kizárólag Budapest területén vállalok munkát, elsősorban a XIV., XIII., XVI., V., VI., VII., IX., és a budai kerületek Dunához közelebbi részén.

Megkeresést, kapcsolatfelvételt itt, a tutibébiszitter felületén keresztül várok. Mobilon, viberen csak ezt követően vagyok elérhető. Üzenetküldés