Bébiszitter adatlap

Orsi - Képességfejlesztő specialista


Telefonszámom:

+36307278000


Címem:

Corvin Plaza környéke - HÁZHOZ MEGYEK!


Óradíjam:

3800 Ft/60 perc


Max. létszám:

5 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat

KÉPESSÉGFEJLESZTŐ Specialistaként azon munkálkodom, hogy a gyerekek lelkileg, szellemileg és testileg fejlődjenek, miközben örömteli élménnyel gazdagodnak. Minimax hajón kézműves foglalkozásokat, festő ovi-sulit, Baba Klubot vezetek.

Magamról


2003-ban Sopronban főigazgatói dicsérettel diplomáztam óvodapedagógiai szakon.

Óvónőként, ebben a szép hivatásban több mint 13 évet töltöttem Magyarországon és külföldön egyaránt. Több, mint fél évet Hollandiában dolgoztam óvónőként és bébysitterként.  Itt egy 2,5 éves kislány képességeit fejlesztettem és egy 4 hónapos kisbaba gondozását sajátítottam el. Hétvégente Amszterdamban óvónőként dolgoztam.

Sokat képződtem gyermeknevelés, drámapedagógia, mozgásfejlesztés, alkotóművészet, család terápia területén.

Későbbiekben viaszfestészettel bővítettem tudásom. Majd egy speciális módszert képviselő zenei oktatótól hangszeres fejlesztő módszertant sajátítottam el, bővítve különleges hangszer állományomat.

Képességfejlesztő specialistaként a zene területén elsősorban hangszeres,- bábos interaktív gyerekfoglalkozásokat tartok  bölcsödében, óvodában. Iskola előkészítő, hangszer, - szolfézs tanulást elősegítő Zenélő csengettyű foglalkozások folyamatban.

Gyermek zenei fejlesztőként, festő oktatóként és kézműves szolgáltatóként tartok kreatív foglalkozásokat gyermek és felnőtt intézményekben.

Budapesten több helyen kiállították viaszfestményeimet. Örömömre szolgált, hogy legutóbbi kiállításomon tehetséges tanítványom alkotásai is megtekinthetőek voltak.

Emellett gyerek rendezvényeken és céges családi programokon voltam/vagyok jelen Budapest, Gödöllő, Székesfehérvár területein. 

Élményközpontokban, Campona játszóházban, művelődési házakban, Tündérkert galériában örömmel tartottam foglalkozásokat, képzéseket gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Minimax gyerekhajón rendszeresen Szivárvány viaszképeket festünk a gyerekekkel.

Nyári zenei táborban is pedagógusként aktívan jelen voltam.

Örömmel együttműködtem több, mint 2 évig egy kiváló Gyerekzsúr céggel, ahol tapasztalatot szereztem a 4-12 éves korú gyerekeknek, hogyan kell sikeres születésnapi zsúrt tartani és elégedett szülői véleményeket begyűjteni.

Baba- mama Klubbot vezetek a Marinán, ahol 1- 3 éves korú gyerekeknek tartok sokrétű játékos foglalkozást.

Amikor gyerekekkel foglalkozok minden perc öröm számomra.

Játékos képesség -, készségfejlesztő órákat is tartok családoknál, amelyben a gyermek  6 féle képességét fejlesztem , emellett kreativitása, személyisége, kommunikációja jelentősen mértékben fejlődik.

 

Vállalok: egyéni diferenciálással és a szülők igényeit kiszolgálva:

- Baba-mama gondozást, foglalkozásokat,

- fejlesztő órákat,

- alkalmanként tanulási nehézséggel küzdő gyermekeknek segítek

 Egyéni és kisebb max. 5-8 fős csoportban:

- felügyeletet (már ritkábban) Inkább fejlesztő tevékenységeket folytatok gyerekfelügyelettel együtt!

- fejlesztő foglalkozásokat

- zenei bábos hangszeres foglalkozásokat

- viaszfestő magán kurzusokat tartok gyerekeknek , felnőtteknek

- Szülinapi zsúrokon én vagyok a meglepetés - akivel a gyerekek különleges Szivárvány képeket festenek . Plusz szolgáltatásként játékos vidám tevékenységekkel bővítem a repertoárt. A szülinapos királylánynak  vagy hősnek érezheti magát, mert megtapasztalhatja velünk, hogy milyen boldog ünnepeltnek lenni!

- kreatív kézműves foglalkozást is szívesen tartok- Házhoz megyek.

- Suli szünetekben:

A szülők részéről visszatérő igény a több napos alkotó és fejlesztő  foglalkozásaim,  táboraim Kérésükre házhoz is megyek.


A hivatásom szeretete számokban (gyakorlataim):

- kisbabás családoknál 6 év,

- óvodapedagógusként 13 év,

- művészeti oktatóként 6 év,

- Baba - mama klub vezetője  2 év

- idősek és értelmi fogyatékosok kézműves oktatójaként több, mint 120 órát töltöttem.

A fenti családokkal kölcsönösen szeretet kapcsolatot, barátságot építettünk ki J.

Az eddigi tapasztalataimnak köszönhetően a szülők ajánlanak barátaiknak és örömmel adnak referenciát rólam.  Egy újabb referenciám:

,, Odafigyel a gyerekekre és minden alkalommal a gyerekek érdeklődéséhez mérten hoz új fejlesztő feladatokat, elfoglaltságokat. 

- Nagyon higgadtan tudja kezelni az összes helyzetet, még akkor is ha a gyerekeknek rosszabb napja van és nyűgösek.

- Ha a gyerekek énekelni vagy táncolni szeretnének a játszótéren, akkor kizárva a külvilágot, együtt táncol és énekel velük, nekik.

- Ezáltal, hogy minden napra különböző dolgokkal készül Orsi, így gyermekem sokkal kreatívabb és többet beszél, számol.

- Mindenre megvannak a maga fejlesztő ötletei amiket a gyerekek nagyon élveznek és szeretnék."

 

Emellett tevékenykedem:

Személyes vagy online segítség gyereknevelési problémákra  ( családi konzultánsként a szülők igényeit figyelembe véve adok  használható javaslatot a helyzet javítására, megoldására. Kérésre házhoz megyek.)

Gyereknevelés cikk íróként.

Dolgozom a budapesti megvalósításon:

Megoldások sikeres gyereknevelésre foglalkozásom (Anyáknak szóló kötetlen beszélgetést, amelyben a gyermeküket érintő problémákra keresünk közösen megoldást. Koordinátorként az anyukákkal párbeszédes  formában megosztjuk tapasztalatainkat és  elmondom számukra a 17 éves szakmai kompetenciám során bevált gyakorlatokat, ötleteket /amelynek köszönhetően több, mint 50 családnak tudtam már  segíteni/. Széleskörűen kaphattok segítő megoldásokat, melyet azonnal tudtok alkalmazni a családban.) 

- Komplex:  Személyiségfejlesztő, önérvényesülést és  Sikeres kommunikációt elősegítő foglalkozásokat tervezek tartani.


18 éves szakmai tapasztalatom mellett folyamatosan képződök szakirányomban. Több, mint 190 gyermek családjának tudtam  közvetve vagy közvetett  módon segíteni és ezáltal csodálatos emberi kapcsolatokkal gazdagodtam.


 Teljes mértékben megértem azt a szülőt, aki saját tapasztalataira hagyatkozik és gyermekét szeretetben, biztonságban szeretné tudni. Örömömre szolgál, amikor a szülő megajándékoz bizalmával, amelynek köszönhetően kölcsönösen jó együttműködést tudunk kiépíteni a gyermek teljeskörű fejlődése érdekében. 

Szeretném továbbra is átadni hivatásom szeretetét a kedves családok segítő tagjaként tudásommal, tapasztalatommal és együttműködő készségemmel.

Célom hatékonyan munkálkodni és továbbiakban is etikus gyümölcsöző együttműködéseket létrehozni!

A sikeres együttműködés reményében! 

 

Hívjon!  063072780000 számon

                        Ábrahám Orsolya  

              Képességfejlesztő specialista

              Viaszkép festő,- oktató

              Mosoly Alkotó és Zene -sziget vezető

              Pötyi Baba-mama klub koordinátor

          

Üzenetküldés