Bébiszitter adatlap

Orsi


Telefonszámom:

+36307278000


Címem:

Corvin Plaza környéke - HÁZHOZ MEGYEK!


Óradíjam:

3000 Ft/60 perc


Max. létszám:

5 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat

KÉPESSÉGFEJLESZTŐ Specialistaként azon munkálkodom,hogy a gyerekek lelkileg, szellemileg és testileg fejlődjenek, miközben örömteli élménnyel gazdagodnak.Minimax hajón kézműves foglalkozásokat, festő ovi-sulit, Baba Klubot vezetek.

Magamról


2003-ban főigazgatói dicsérettel diplomáztam óvodapedagógiai szakon. Több, mint fél évet Hollandiában dolgoztam óvónőként és bébysitterként.  Itt egy 2,5 éves kislány képességeit fejlesztettem és egy 4 hónapos kisbaba gondozását sajátítottam el. Hétvégente Amszterdamban óvónőként dolgoztam.

 Majd Magyarországon 13 évet óvónőként, ebben a szép hivatásban töltöttem. Sokat képződtem gyermeknevelés, drámapedagógia, család terápia területén. Későbbiekben viaszfestészetet is boldogan tanultam. Ma már festő oktatóként és kézműves szolgáltatóként tartok kreatív foglalkozásokat gyermek, fogyatékos és felnőtt intézményekben. Emellett gyerek rendezvényeken és céges családi programokon voltam/vagyok jelen Budapest, Gödöllő, Székesfehérvár területein. Élményközpontokban, Campona játszóházban,  művelődési házakban, Tündérkert galériában örömmel tartottam foglalkozásokat, képzéseket kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Budapesten több helyen kiállították viaszfestményeimet. Örömömre szolgált, hogy legutóbb tavaly novemberben a tehetséges tanítványom alkotásaival együtt volt megtekinthető.

Minimax gyerekhajón rendszeresen Szivárvány - viaszképeket festünk a gyerekekkel. Nyári zenei táborban is pedagógusként aktívan jelen voltam.

Baba- mama Klubbot vezetek a Marinán (13.kerületben), ahol 1,5 - 3 éves korú gyerekeknek tartok sokrétű játékos foglalkozást.


Nagyon szerettem óvónőként dolgozni és ezt a tudást, lelkesedést kibontakoztathattam Emi Gyerekzsúr cégnél, ahol hétvégente dolgoztam (2 évet) Dunakeszin és vidéken egyaránt vidám játékos feladatokkal, tánccal, nevetéssel ajándékoztuk meg a gyerekeket. 

Amikor gyerekekkel foglalkozok minden perc öröm számomra.

Gyakran járok családokhoz, ahol aktívan, tartalmasan, színes tevékenységgel töltjük el az időt a gyerekekkel.  Játékos képesség -, készségfejlesztő órákat is tartok, amelyben a gyermek kreativitása, személyisége jelentősen fejlődhet. Ez a fő profilom.

Vállalok:

- Baba-mama gondozást, foglalkozásokat,

- fejlesztő órákat,

- alkalmanként tanulási nehézséggel küzdő gyermekeknek segítek

 Egyéni és kisebb max. 5-8 fős csoportban:

- felügyeletet (már ritkábban) Inkább fejlesztő tevékenységeket folytatok gyerekfelügyelettel együtt!

- fejlesztő foglalkozásokat

- viaszfestő magán kurzusokat tartok gyerekeknek , felnőtteknek

- Szülinapi zsúrokon én vagyok a meglepetés - akivel a gyerekek különleges Szivárvány képeket festenek . Plusz szolgáltatásként játékos vidám tevékenységekkel bővítem a repertoárt. A szülinapos királylánynak  vagy hősnek érezheti magát, mert megtapasztalhatja velünk, hogy milyen boldog ünnepeltnek lenni!

- kreatív kézműves foglalkozást is szívesen tartok- Házhoz megyek.

- Suli szünetekben:

A szülők részéről visszatérő igény a több napos alkotó és fejlesztő  foglalkozásaim,  táboraim Kérésükre házhoz is megyek.

 

Emellett tevékenykedem:

Személyes vagy online segítség gyereknevelési problémákra  ( családi konzultánsként a szülők igényeit figyelembe véve adok  használható javaslatot a helyzet javítására, megoldására. Kérésre házhoz megyek.)

Gyereknevelés cikk íróként.

Dolgozom a budapesti megvalósításon:

Megoldások sikeres gyereknevelésre foglalkozásom (Anyáknak szóló kötetlen beszélgetést, amelyben a gyermeküket érintő problémákra keresünk közösen megoldást. Koordinátorként az anyukákkal párbeszédes  formában megosztjuk tapasztalatainkat és  elmondom számukra a 17 éves szakmai kompetenciám során bevált gyakorlatokat, ötleteket /amelynek köszönhetően több, mint 50 családnak tudtam már  segíteni/. Széleskörűen kaphattok segítő megoldásokat, melyet azonnal tudtok alkalmazni a családban.) 

- Komplex:  Személyiségfejlesztő, önérvényesülést és  Sikeres kommunikációt elősegítő foglalkozásokat tervezek tartani.

 

A hivatásom szeretete számokban (gyakorlataim):

- kisbabás családoknál 4,5 év,

- óvodapedagógusként 13 év,

- művészeti oktatóként 4 év,

- Baba - mama klub vezetője 0,5 év

- idősek és értelmi fogyatékosok kézműves oktatójaként több, mint 120 órát töltöttem.

A fenti családokkal kölcsönösen szeretet kapcsolatot, barátságot építettünk ki J.

Az eddigi tapasztalataimnak köszönhetően a szülők ajánlanak barátaiknak és örömmel adnak referenciát rólam.  Egy újabb referenciám:

,, Odafigyel a gyerekekre és minden alkalommal a gyerekek érdeklődéséhez mérten hoz új fejlesztő feladatokat, elfoglaltságokat. 

- Nagyon higgadtan tudja kezelni az összes helyzetet, még akkor is ha a gyerekeknek rosszabb napja van és nyűgösek.

- Ha a gyerekek énekelni vagy táncolni szeretnének a játszótéren, akkor kizárva a külvilágot, együtt táncol és énekel velük, nekik.

- Ezáltal, hogy minden napra különböző dolgokkal készül Orsi, így gyermekem sokkal kreatívabb és többet beszél, számol.

- Mindenre megvannak a maga fejlesztő ötletei amiket a gyerekek nagyon élveznek és szeretnék."

 

 Már eltelt 17 szakmai évem, de elégedett vagyok, mert több, mint 140 családnak tudtam segíteni (és még szándékomban áll soknak) óvodapedagógusként, képességfejlesztőként, baba gondozóként, bébysitterként, kézműves oktatóként.

 Teljes mértékben megértem azt a szülőt, aki saját tapasztalataira hagyatkozik és gyermekét szeretetben, biztonságban szeretné tudni. Örömömre szolgál, amikor a szülő megajándékoz bizalmával, amelynek köszönhetően kölcsönösen jó együttműködést tudunk kiépíteni a gyermek mindennemű fejlődése érdekében. A több mint 17 éves szakmai tapasztalatomat, folyamatos szakirányú képzéseimet bizonyára értékelik, amely 3000-4000 ft óradíjban tudom tendálni.

 

Szeretném továbbra is megélni hivatásom szeretetét a kedves családok segítő tagjaként tudásommal, tapasztalatommal és együttműködő készségemmel.

Üdvözlettel:

                        Ábrahám Orsolya

              Képességfejlesztő specialista,

              Mosoly- alkotósziget vezetője

              Baba -mama Klub koordinátor

 

Üzenetküldés